CleanStart

Dezinfekcija ozonom

Šta je CleanStart?

CleanStart® je inovativni, ekološki sistem za dezinfekciju i pranje veša, dizajniran da Vam uštedi novac i obezbedi najčistiji i najsvežiji veš koji ste do sada imali.

Dizajniran i stvoren za kuću, CleanStart® koristi istu komercijalnu tehnologiju za pranje veša, koju možete pronaći u velikim sistemima koje smo instalirali, kao na primer kod Hotela Hilton i Marriott.

Kako CleanStart radi?

CleanStart® transformiše hladnu vodu u moćnog saveznika za pranje, tako što u vodu iz vodovoda ubrizgava kontrolisanu količinu ozona (03) i takva voda ulazi u mašinu za veš.

Ozon je prirodan, najjači oksidant i najefikasniji dezinfektant. Nakon oksidacije i dezinfekcije, ozon se razlaže na kiseonik, ostavljaući iza sebe čistiji i svežiji veš.

Benefiti korišćenja CleanStarta

1. UŠTEDA ENERGIJE

Koristi samo hladnu vodu, bez troškova energije potrebne za zagrevanje vode.

2. UŠTEDA U DETERDŽENTU

Moć dezinfekcije i pranja CleanStart® sistema uveliko smanjuje a često i eliminiše potrebu za deterdžentom, omekšivačem i izbeljivačem. (Preporučuje se tretiranje upornih fleka pre pranja)

3. ČUVA ŽIVOTNU SREDINU

Eliminacijom tople vode i deterdženata, trošite manje energije i ne izbacujete tone sapuna i otrovnih izbeljivača u prirodu.

4. BEZ IRITACIJE USLED HEMIJE

Eliminiše uobičajene iritacije kože, uzrokovane korišćenjem deterdženata i proizvoda za dezinfekciju – idealno za bebe i osobe sa osetljivom kožom. 

5. PRODUŽAVA VREME TRAJANJA ODEĆE

Vek trajanja tkanine je duži, zato što se ne koriste hemikalije i visoke temperature, koje dovode do pucanja vlakana.

6. SAVRŠENO ČISTO

Ciklus ispiranja postaje drugi, snažan ciklus pranja. 

7. NISKI TROŠKOVI RADA

Troši manje od jedne sijalice od 40 w.

8. UNIVERZALNOST

CleanStart® je kompaktibilan sa svim modelima veš mašina – gornje punjenje, prednje punjenje, modeli sa visokom efikasnošću.

Close Menu